Flotte utsiktstomter med ski-in/out på Strandafjellet

Skarlia Hyttefelt

Ski-in/out hele sesongen

Strandahytta lanserer nå Skarlia Hyttefelt, med 29 ski-in/out tomter på Fursetsiden. Herfra kan du nyte åpne heiser hele vintersesongen med fantastiske løyper, supre frikjøringsforhold og kveldskjøring flere ganger i uken. Roaldsiden med gondol er også enkel å nå med ski på beina, hvor du i tillegg finner nypreparerte, opplyste langrennsløyper.

Destinasjon Strandafjellet er kåret til Norges pudderparadis, årets skisted og folkets favoritt. Om sommeren og høsten ligger fjellturene som perler på snor og inviterer små og store inn til å virkelig oppleve friluftslivets verdier.

I tillegg til satsningen på skianlegget, jobbes det effektivt med et enda rikere tilbud utenfor skisesongen, og allerede i inneværende år er det planlagt klatrepark på området.

I kartet under, ser du Skarlia Hyttefelt plassert på området.

Skarlia
Skarlia
  • Skarlia
  • Skarlia

Ditt fristed – kun en kort kjøretur unna

Tomtene i Skarlia er omringet av de mektige Sunnmørsalpene som er et fantastisk utgangspunkt for turer året rundt. Her kan man bestige populære topper som blant annet; Slogen, Råna og Blæja. Trollstigen, Geiranger, Ålesund, Stryn og Øye er andre kjente destinasjoner i nærområdet.

Det er med andre ord ikke så rart at Strandafjellet har blitt en populær destinasjon for familier og friluftsfolk som drømmer om å bruke fritiden sin ute. En ekstra fordel er at Strandafjellet, kan nås fra store deler av fylket innen en kort kjøretur.

En topp for alle
Utallige toppturer på alle nivå

En topp for alle

Frydsonen

Med sin unike plassering byr destinasjon Strandafjellet på et eldorado av toppturer og er anerkjent for å være en av Skandinavias råeste vinterdestinasjoner for frikjøring.

Her finnes utallige toppturer på alle nivå. Gondolen opp mot Roaldshorn (1230 m.o.h.) har gjort turmulighetene i det praktfulle turlandskapet tilgjengelig for flere, uansett fysisk form og alder.

På sommerstid kan du ta med besteforeldre, små barn, familie og venner for nyte utsikten, et deilig måltid, eller bare noe godt å drikke. Restauranten Fjord Panorama Restaurant serverer det beste av norske spesialiteter, med fokus på lokale råvarer. Her opplever du uten tvil den vakreste gondolturen med utsikt utover Storfjorden, Stranda og Strandadalen.

  • Ski-eldoradoet på Strandafjellet
  • Ski-eldoradoet på Strandafjellet
  • Ski-eldoradoet på Strandafjellet
1
2
3
Vil du vite mer?

Ta kontakt med Jan Arvid Berge eller Frode Mork


Jan Arvid Berge

Tel: 932 17 451
E-post: janarvid@strandafjellgrend.no

Frode Mork
Tel: 911 17 933
E-post: frode@strandafjellgrend.no