15 lekre fritidsleiligheter i hjertet av ski-eldoradoet på Strandafjellet

Fritid i fokus på Strandafjellet

De siste årene har Strandafjellet Skisenter satset stort på utbygging av skianlegg, samt tilrettelegging for nye helårsaktiviteter. Dette har resultert i at Strandafjellet har blitt en populær destinasjon for familier som drømmer om hyttetilværelsen.

Fursetstølen fritidsleiligheter omfatter 15 eksklusive enheter, alle med tilgang til felles parkeringsanlegg og en sentral beliggenhet midt i hytteområdet i Hevsdalen på Strandafjellet. Knappe to minutters gange tar deg til gondolen på Roalden og Fursetheisen. Rett utenfor dørstokken har du tilgang til nypreparerte langrennsløyper, og også flott turterreng som kan nytes til fots.

Leilighetene er omringet av de mektige Sunnmørsalpene som er et fantastisk utgangspunkt for turer året rundt. Her kan man bestige populære topper som blant annet; Slogen, Råna og Blæja. Trollstigen, Geiranger, Ålesund, Stryn og Øye er andre kjente destinasjoner i nærområdet.

Størrelsen på leilighetene varierer: 40, 60, 90, 120 og 150 kvm.

Fursetstølen
  • Fursetstølen
  • Fursetstølen

Nyt fritiden din på Strandafjellet

Rett utenfor dørstokken har leilighetene rik tilgang til et nydelig sommer- og vinterterreng. Om vinteren har man mulighet for ski inn/ut, men også direkte tilgang til preparerte turløyper hele året. Sentral beliggenhet og høy standard, gjør også leilighetene attraktive for utleie.

En topp for alle
Utallige toppturer på alle nivå

En topp for alle

Frydsonen

Med sin unike plassering byr Strandafjellet på et eldorado av toppturer og er anerkjent for å være en av Skandinavias råeste vinterdestinasjoner for frikjøring.

Her finnes utallige toppturer på alle nivå. Gondolen opp mot Roaldshorn (1230 m.o.h.) har gjort turmulighetene i det praktfulle turlandskapet tilgjengelig for flere, uansett fysisk form og alder.

På sommerstid kan du ta med besteforeldre, små barn, familie og venner for nyte utsikten, et deilig måltid, eller bare noe godt å drikke. Restauranten Fjord Panorama Restaurant serverer det beste av norske spesialiteter, med fokus på lokale råvarer. Her opplever du uten tvil den vakreste gondolturen med utsikt utover Storfjorden, Stranda og Strandadalen.

  • Ski-eldoradoet på Strandafjellet
  • Ski-eldoradoet på Strandafjellet
  • Ski-eldoradoet på Strandafjellet
1
2
3
Fursetstølen
Megler Camilla Christensen
Test

Hei og hå

Aplina-Stranda 30 er, størrelsen tiltross - et fleksibelt modulbasert byggesystem. Hytten kan leveres i to ulike modeller; (1) som den er, med en liten skibod, (2) som den er i tillegg til et anneks hvor man kan ha et ekstra soverom & bod.

  • Strandafjellet
  • Strandafjellet
  • Strandafjellet
  • Strandafjellet
  • Strandafjellet
Ønsker du mer informasjon?

Ta kontakt med megler

Camilla Christensen

M. 922 80 118

T. 70 13 44 03

Camilla Christensen